2007978.jpg

Ihanat pehmoleluni, luulisin että 80-luvulta, mutta puput voi olla kyllä vanhempaakin tuotantoa.
Tuo nalle on syntymäpäivälahja veljeltäni, hän on sen ihan omilla rahoillaan ostanut, siksi jäänyt mieleen. Nallen tassut ja korvat loistavat pimeässä kun niihin näyttää ensin vähän valoa. Nalle omisti rusettiin kuuluvan liivinkin, mutta se on hukkunut vuosien varrella.
Kissa on muistaakseni joululahjana saatu, ehkä nipinnapin voi olla myös 90-luvun alkua.
Pienet pupuset on vieläkin niiiiin suloisia. Minulla on mielikuva että olen ne kiertona jostain lapsena saanut, joten voivat olla hyvinkin vanhoja.

Millähän tai mitenkähän tuota nallea uskaltaisi pestä? On aika nuhraantuneet tassut.

2008002.jpg
Säilynyt myös KOP- pankin Roope-setä lipas, avain tosin on kadoksissa. Näitä taisi olla myös vihreä ja sinipaitaisina ainakin? Sitten on tuo gorilla josta en kyllä muista muuta kun että leikitty sillä on paljon. Mahtoikohan kuulua johonkin sarjaan tai settiin? Maanviljelijä pariskunta oli synttäritoiveenani. Tosin muut tilpehöörit heiltä onkin kadonneet. Sarjaan kuului ainakin valkoinen koira, kottikärryt ja kastelukannu.
Noita erivärisiä ja kokoisia tutteja roikotettiin sitten kaulassa, vaatteissa tai repuissa. Tämä buumi taisi tulla 90-luvun alussa, kun kaikkien oli pakko näitä keräillä. Yksi on näköjään jäänyt talteen.2008020.jpg
HAA! Löysin jälkeenpäin tuon kastelukannun joten oli pakko vielä siitä räpsästä kuva erikseen.

Ja HAAAAAA!!! Vielä löysin kuin löysinkin tuon maajussipariskunnan uupuneen hevosen mitä muistelin alkuun koiraksi... tosin aika rähjääntyneenä, mutta pääasia että heppa löysi takaisin omistajilleen.
2054585.jpg