http://eclairefare.files.wordpress.com/2007/07/alf.jpg
ALF: Karvainen, kömpelö avaruusolio joka muuttaa maahan Tannerien perheeseen asumaan. Kiva sarja jota esitettiin telkassa 80-luvun loppupuolella. Minulla taitaa jossain olla vielä tallella sellanen Alf-pehmonipsu jonka saa esim. verhoon kiinni. Tiedättekö, sellasia nipsuleluja? Vaikea selittää.
Niitäkin oli tuohon aikaan jos jonkinmoista.

http://www.supanet.com/media/00/12/29/CS-cosby-cast_430.jpg
Bill Cosby show: Vuosina 1984-1992 valmistunut komediasarja.
Tämä oli mahtava sarja jota katseltiin aina koko perheen voimin. Toivottavasti tulee vielä uusintana.
Muistan kun suosikkini sarjassa oli Sondra, olikohan hän sarjassa perheen vanhin lapsi? Pidin häntä niin kauniina.

http://www.hear.fi/wiki/images/thumb/6/60/Ruusun_aika.jpg/180px-Ruusun_aika.jpg
Ruusun aika: Vuosina 90-91 esitetty sarja Ruususen perheestä.
Parhaiten muistan Roope-tytön joka kävi ullakolla puhumassa sille Alli-kummitukselle. Jännä ettei tätä ole esitetty nyttemmin uusintana vaikka oli niin suosittu sarja.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/thumb/9/96/Mummo.JPG/250px-Mummo.JPG
Mummo: Tätä katottiin kanssa koko perheen voimin ja nauratti.
Sarjaa esitettiin televisiossa 87-89. Muutama vuosi sitten ostin koko sarjan dvd:llä joka tuli myyntiin. Ei tarvitse toivoa uusintoja televisiosta. Saisivat laittaa kaikki vanhat sarjat levyille.

http://yle.fi/elavaarkisto/kuvat/artikkeli/03285_1iso.jpg
Reinikainen: Tenho Saurenin tunsimme hyvin kun olin lapsi. Sarjaa katselin lähinnä vanhempieni seurassa toisella silmällä mutta nyt myöhemmin piti haalia sarjasta teetetty dvd ja katsella joka jakso. Huumori puri edelleenkin. Mieheni jaksaa vieläkin säännöllisesti katsella parhaimpia jaksoja ja naureskella tuolla sitten yksinään.
Sarja valmistui 82-83.

http://blogit.yle.fi/system/files/Tankki.jpg
Tankki täyteen: Tämä sarja esitettiin ensimmäisen kerran vuosina 78-80. Uusintana se tuli useasti 80-luvulla ja jäi kyllä mieleen. Myös tämä sarja on saatavilla nykyään dvd:llä ja kyllä sekin tuolta meidän hyllystä löytyy.
Veljelläni oli pienenä samanlainen pipo kun Sulolla joten hän saikin siitä lempinimekseen Vileeni jota vieläkin silloin tällöin kuulee kutsuttavan!
Juhana nauratti aina, niin reppana.