2012844.jpg
Viikonlopun aikana pengoin lisää varastoa ja sieltä löytyi vaikka mitä.
Rakas ksylofonini, tosin ilman niitä kapuloita eikä sointikaan enää ollut kovin korvia hivelevä, liekö sitten koskaan ollutkaan!?
rolleye.gif
Nuo kaksi silitysrautaa muistan hyvin. Nillä tuli silitettyä yksi jos toinenkin nukenvaate kotileikkien lomassa. Toista ilmeisesti niin paljon käytetty että on nappulakin irronnut.

2012848.jpg
Löysin sen, löysin sen!!!
love0010.gifNimittäin tuon aiemmin kaipaamani Monchhichin! Raukalla ei vaan enää ole peukaloa tallessa minkä työntäisi suuhun!
Tuo vihreäkarvainen nukke on ihana! Niitä oli minulla kaksi, toinen on hukkunut. Siellä sisällä on joku tiuku joka soi heiluttaessa.
Sitten on tuo pieni karhu joka on ihan ensimmäisiä lapsuusmuistojani. Sain sen setäni silloiselta naisystävältä lahjaksi, olin niin haltioissani. Muistan vielä naisen nimenkin; Helga.
happy0069.gif
Tuon ampiaisen sain enoltani syntymäpäivälahjaksi, taisin olla 7 vuotta. Se oli siihen aikaan tosi upee, koska sen selkään sai patterit ja sitten se alkoi surisemaan ja pää loisti pimeässä valkoisena! Enää ei näyttänyt toimivan.. surku.

Onkohan kellään hyväksi havaittua keinoa millä noita vanhoja karvaleluja voisi koittaa puhdistaa? Pelkäämpä että suurinosa kun ei enää pesukoneen käsittelyä kestä.